Storing / diagnose

Brandt er een lampje op het dashboard van uw camper? Kom dan langs bij Kampeer & Meer. Wij beschikken over apparatuur om de storing aan uw camper uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw camper aan op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen. Onze vakkundige monteurs worden continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen zij snel constateren wat er precies mis is en hoe we dit op kunnen lossen.

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw camper. U kunt ook onze eigen app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw camper terug zijn te vinden. Als u twijfelt, kunt u ons natuurlijk altijd bellen! Doordat we aangesloten zijn bij de BOVAG kunt u de beste service van ons verwachten.

storing.jpeg