Onderhoud

Veilig en met een goed gevoel op pad gaan

Als eigenaar van uw camper en/of caravan wilt u op uw reiskameraad kunnen vertrouwen. Daarom raden wij aan om een BOVAG onderhoudsbeurt te laten uitvoeren voordat u op vakantie gaat. Dan kunt u er vanuit gaan dat de kans gering is dat er onderweg naar of van uw vakantiebestemming naar huis iets gebeurd.

Wat wordt er nu verstaan onder een onderhoudsbeurt?

Tijdens deze onderhoudsbeurt worden het onderstel, opbouw, gas, water en stroom op een reeks belangrijke punten gecontroleerd en wordt er een globale vochtmeting uitgevoerd. 

Rapport 

Onze monteur en keurmeester heeft de gehele onderhoudsbeurt doorlopen aan de hand van de vereiste controlepunten. Hierbij gebruikt hij een formulier waarop hij aangeeft wat in orde is bevonden of wat niet. Ook wordt er aangegeven of er een reparatie wordt aanbevolen of noodzakelijk is, hierover informeren wij u als we bezig zijn met de reparatie. Als alles in orde is bevonden ontvangt u van ons een onderhoudsrapport. Met dit rapport kunt u aantonen dat de caravan of camper geheel in orde is bevonden en dat u veilig op weg kan. 

Is uw camper of caravan toe aan een onderhoudsbeurt? Plan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0113-40 50 50. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

onderhoud.jpeg