Werkplaats

De werkplaats van Kampeer & Meer is onderdeel van Autobedrijf Lokerse. Autobedrijf Lokerse is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw camper of caravan. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, onderhoud, bandenwissel of voor aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over moderne diagnoseapparatuur, waarmee we uw camper kunnen uitlezen. Door ons lidmaatschap bij de BOVAG kunt u verzekerd zijn van de beste service!

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn bij ons erg belangrijk, dit zorgt er voor dat wij uw belangen niet uit het oog verliezen.

Kennis

Bij ons werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld in december 2019 een bijscholingscursus gedaan voor elektrische auto's, zodat wij niemand hoeven teleurstellen.

Wilt u meer weten over onze werkplaats en wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier voor de website van Autobedrijf Lokerse. 

werkplaats.jpeg